Angry Birds Space HD

Angry Birds Space HD para iPad 1.6.9

Vogels langs planeten slingeren op je iPad

VOOR

  • Space Eagles!
  • Leuke bonuslevels
  • Inclusief eindbazen
  • Lekker veel levels

TEGEN

  • Slap verhaal

Excellent
9

Angry Birds Space is de nieuwste telg in de vrolijke vogelfamilie. De katapultpret vindt deze keer plaats in de ruimte, waarbij de aantrekkingskracht tussen planeten en vogels een grote rol speelt. De eerste drie werelden (60 levels) speel je achter elkaar vrij en er is tevens een vrolijke eivormige bonuswereld. Deze levels ontdek je in de andere werelden (het is weer eierzoeken geblazen).

Het begon allemaal met een filmpje van een échte astronaut, die namens Rovio een en ander over zwaartekracht uitlegde op het internationale ruimtestation. De Angry Birds zijn in de ruimte beland! Een flinterdun verhaal leidt de reis naar de donkere hemel in: interstellaire varkens stelen een eivormige planeet en evenzo interstellaire vogels zoeken wraak. De gameplay in Angry Birds Space is bijzonder vernieuwend, vanwege de 'bochten' in je traject. Je Er zijn zelfs gevechten met een eindbaas na elke speelwereld!

In de ruimte is de baan waarin je vogels vliegen afhankelijk van de planetaire krachten. Je lancering stel je af op de kromme, ofwel de curve die ontstaat in de buurt van manen en planeten. Soms moet je zelfs creatief zijn en je vogel de andere kant op sturen! Het wordt écht lastig als je langs de trekkende krachten van meerdere planeten moet vliegen op weg naar je doel. Na een uitgespeelde wereld verdien je gelukkig Space Eagles, ofwel jokers die de levels met supervogelkrachten gemakkelijker maken.

In Angry Birds Space reis je van planeet naar planeet en versla je onderweg nog eindbazen ook. De vogels zijn indrukwekkend (vooral de immense oervogel en de coole ijsvogel), waardoor het spel blijft boeien. Angry Birds Space is door creatief gebruik van zwaartekracht erg uitdagend en daardoor niet alleen interessant voor de fans. Heb je nog geen enkele titel uit de reeks geprobeerd dan is het nog niet te laat: probeer Angry Birds Space!

Meeste downloads Arcade games voor iphone

Meer
Angry Birds Space HD

Download

Angry Birds Space HD para iPad 1.6.9

Beoordelingen about Angry Birds Space HD